Hakkımızda

Markamızın adı, Laz dilinde kararında olgunlasmıs armut meyvesine verilen isimden gelir. Monduna’nın diger tüm armutlardan farklı bir özelliği vardır. Bu armut türü ağaçtan toplanmış olsa bile herhangi bir darbe almadıysa olgunlaşmasına devam eder ve Monduna halini alır. Çok sulu ve kendine has bir aroması olan Monduna’nın dışı olgunlaşmış yeşil armut görünümünde olup içi kahverengidir.Ve lezzetine doyum olmaz.

Kahve çekirdeklerimiz de aynı Monduna armudu gibi ağacında yeşil halinden olgunlaşarak kahverengine döner. Sadece en iyileri seçilir ve yüksek teknolojiyle lezzeti ve aromasını kaybetmeden özenle işlenir. Süt tozu yerine süt kullanılır ve kahvenin tadını en iyi şekilde ortaya çıkaran Cold Brew soğuk demleme tekniğiyle üretilir.

En iyisini en lezzetlisini üretmek ilkesiyle durmaksızın çalışan Monduna Ailesi olarak tüm ürünlerimizi siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Tüm üretimimiz titizlikle oluşturduğumuz yüksek kalite standartlarına uygun olarak gerçekleştirilir. Ürettiğimiz her şişe Monduna markasına yaraşır olmak zorundadır.

Ekvator kuşağında bulunan ülkelerden ithal ettiğimiz en kaliteli kahve çekirdekleri, uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve AR-GE departmanımızla mükemmelleştirdiğimiz sistemimizle kavrulur. Üretim tesislerimizde 16-20 saat aralığında soğuk demleme (cold brew) tekniği ile dinlendirilir. Bu özel teknik, ürettiğimiz kahvelerin daha yumuşak bir tada ve daha zengin bir aromaya sahip olmasına imkan verir.

Birçok rakibimizin aksine, ürünlerimizde süt tozu ya da krema değil ülkenin en iyi ve en güvenilir üreticilerinden tedarik ettiğimiz gerçek süt kullanırız. Her bir şişenin bu kadar lezzetli olmasının hikayesi budur…